مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی

ساخت وبلاگ

روشهای مختلفی برای درمان بواسیر یا هموروئید وجود دارد که باز هم بسته به نوع و درجه بیماری، پزشک بهترین درمان را به شما پیشنهاد می دهد. 

اولین روش مورد استفاده برای درمان این عارضه، درمان خانگی، گیاهی و دارویی هموروئید است. حمام سیتز یا نشیمن، نوشیدن مایعات، مصرف کافی غذاهای حاوی فیبر و تحرک از نکاتی است که در درمان خانگی بواسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از داروهای مسکن، شیاف و پماد آنتی هموروئید هم به عنوان درمان دارویی می توانند در کنترل و درمان هموروئید تاثیر گذار باشند. درمان گیاهی و سنتی بواسیر هم شامل استفاده از گیاهانی با خاصیت دارویی مثل روغن نارگیل، بابونه، روغن زیتون، آلوئه ورا و… می باشد. 

اگر این روش ها بعد از ۷ روز تاثیرگذار نبود، باید از روش های درمان تهاجمی استفاده شود که در ادامه به تشریح آنها می پردازیم:

اسکلروتراپی: یکی از روشهای کم تهاجمی درمان است که هدف از آن بازگشت عروق بواسیری به حالت طبیعی است. در این روش نوعی محلول شیمیایی به عروق هموروئیدی تزریق می شود که باعث تورم و چسبندگی آنها شده و در نهایت جریان خونرسانی به این عروق متوقف می شود و بیماری از بین می رود.

رابربند: در این روش جراحی بواسیر انتهای زائده هموروئیدی را با کش لاستیکی می بندند تا جریان خونرسانی به آن قطع شود و بیماری از بین برود. این روش برای درمان بواسیر داخلی درجه سه و چهار استفاده می شود.

استاپلر: استاپلر یکی از روش های تقریبا منسوخ شده درمان بواسیر است. این جراحی با استفاده از دستگاه مخصوصی انجام می شود که در طی آن ابتدا بافت هموروئیدی با استفاده از این دستگاه به نقطه ای بالاتر منتقل شده و سپس توسط منگنه جراحی قطع می شود. این درمان ممکن است به شدت دردناک باشد و همراه با خطر عفونت است.

این روش معمولاً در درمان بواسیر های داخلی درجه ۳ و ۴ کاربرد دارد. استاپلر همراه با عوارض جانبی است که موجب شده روشی منسوخ شده به شمار رود.

هموروئیدکتومی: به روش های جراحی هموروئید که طی آن بخشی از بافت های بواسیری با روش های گوناگون حذف می شود، هموروئیدکتومی می گویند. این روش در دو نوع باز و بسته انجام می شود و ممکن است با خطرات  عوارضی همراه باشد.

درمان با لیزر: یکی از روش های نوین که امروزه جایگزین جراحی سنتی شده، روش درمان بواسیر با لیزر است. لیزر روشی سرپایی و بدون بیهوشی است که در مدت زمانی کوتاه و بدون برش و خونریزی در کلینیک انجام می شود و به عنوان بهترین روش درمان هموروئید شناخته شده است. احتمال عود بواسیر در روش لیزر حدودا صفر است و تنها روشی است که هیچگونه عوارضی برای بیمار نخواهد داشت. 

منبع

مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

برچسب : درمان بواسیر,درمان هموروئید,جراحی بواسیر,جراحی هموروئید, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 114 تاريخ : يکشنبه 25 اسفند 1398 ساعت: 1:48

قطعا بواسیر یکی از شایع ترین بیماری های نشیمنگاهی است که معمولا بسیار دردناک و آزاردهنده بوده و زندگی عادی فرد را با مشکل مواجه می کند. بواسیر یا هموروئید همان رگ های ناحیه مقعد است که به دلیل ایجاد فشار، دچار التهاب و ورم شده و دردناک می‌شود.

عواملی مثل یبوست طولانی مدت، زور زدن زیاد هنگام اجابت مزاج، بارداری در خانم ها و حتی نشستن های طولانی مدت باعث ایجاد فشار در مقعد و در نهایت بروز هموروئید می شوند.

با مشاهده علائم این عارضه که در صفحه اصلی بواسیر بطور کامل توضیح داده شده، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید تا بیماری شما مشخص شود. پس از معاینه توسط پزشک و تشخیص نوع هموروئید، روش های مناسب برای درمان بواسیر به شما پیشنهاد می شود. 

هر یک از روش های درمان هموروئید مزایا و عوارض خود را دارد اما کم عارضه ترین روش، درمان بواسیر با لیزر است. این روش در کلینیک و بصورت سرپایی انجام می شود و نیازی به بستری شدن و گذراندن دوران نقاهت نمی باشد. سوالی که برای بیشتر بیماران مطرح می شود در مورد هزینه جراحی بواسیر با لیزر است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم:

رابطه نوع بواسیر و هزینه لیزر این عارضه

یکی از مهم‌ترین فاکتورها برای تعیین هزینه جراحی بواسیر با لیزر، میزان پیشرفت بیماری است. همانطور که در بالا اشاره شد، بواسیر دارای دو نوع داخلی و خارجی است و هموروئید داخلی هم بسته به اینکه چه میزان پیشرفت کرده، به چهار درجه مختلف تقسیم می شود. بنابراین هر چه مدت زمان بیشتری از شروع بواسیر یا هموروئید گذشته باشد، درمان آن پیچیده تر است. 

آیتم های مختلفی در تعیین این هزینه تاثیر گذارند و می توان گفت که هزینه لیزر بواسیر برای هر فرد متفاوت خواهد بود. اگر می خواهید اطلاعات دقیقی برای هزینه لیزر هموروئید داشته باشید، باید توسط پزشک متخصص معاینه شوید. اگر به بواسیر خارجی مبتلا باشید، پزشک با معاینه بالینی بیماری شما را تشخیص می دهد اما در صورتیکه هموروئید شما از نوع داخلی باشد، گاهی نیاز به انجام آزمایشاتی برای تشخیص نوع بیماری شما است.

منبع: https://darman.clinic/%d9%87%d8%b2%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%ac%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%a8%d9%88%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%b1-%d9%84%db%8c%d8%b2%d8%b1

مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

برچسب : هزینه درمان بواسیر با لیزر,هزینه درمان هموروئید با لیزر,لیزر بواسیر,لیزر هموروئید, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 101 تاريخ : شنبه 17 اسفند 1398 ساعت: 17:57

هموروئید داخلی در چهار درجه مختلف بوجود می آید که در درجه ۱ و ۲ عروق متورم از مقعد خارج نمی شوند اما در درجه ۳ و ۴ که اصطلاحا به آن پرولاپس هم می گویند، عروق بواسیری از مقعد بیرون می زنند.

البته در مواقعی ممکن است بواسیر خونی و ترومبوزه با یکدیگر اشتباه گرفته شوند. بواسیر خونی در هر دو نوع داخلی و خارجی می تواند ایجاد شود. این عارضه باعث خونریزی زیاد شده و در صورتیکه به موقع درمان نشود منجر به ایجاد ضعف و کم خونی خواهد شد.

یکی از اصلی ترین دلایل بروز این بیماری را ایجاد فشار بیش از حد در ناحیه آنال عنوان کرده اند. عوامل مختلفی می توانند باعث ایجاد فشار در ناحیه مقعد شوند که برخی از آنها شامل بارداری و زایمان در زنان، برقراری رابطه مقعدی، خشکی مدفوع، زور زدن زیاد هنگام اجابت مزاج و نشستن های طولانی و عدم تحرک کافی است.

علائم و نشانه های بواسیر یا هموروئید بسته به نوع و شدت پیشرفت بیماری می تواند در افراد گوناگون، متفاوت باشد. علائم شاخص این عارضه شامل احساس دفع ناکامل مدفوع، درد در مقعد ، خارش و سوزش، خونریزی یا مشاهده خون در مدفوع و برآمدگی و زائده هایی در ناحیه مقعد است. در نظر داشته باشید که مشاهده چنین علائمی صرفا به معنی ابتلا به بواسیر نیست و برای بررسی بیشتر باید حتما به دکتر مراجعه کنید.

درمان بواسیر یا هموروئید

روش های مختلفی برای درمان بواسیر یا هموروئید وجود دارد که باز هم بسته به نوع و درجه بیماری، پزشک بهترین درمان را به شما پیشنهاد می دهد. 

اولین روش مورد استفاده برای درمان این عارضه، درمان خانگی، گیاهی و دارویی هموروئید است. حمام سیتز یا نشیمن، نوشیدن مایعات، مصرف کافی غذاهای حاوی فیبر و تحرک از نکاتی است که در درمان خانگی بواسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از داروهای مسکن، شیاف و پماد آنتی هموروئید هم به عنوان درمان دارویی می توانند در کنترل و درمان هموروئید تاثیر گذار باشند. درمان گیاهی و سنتی بواسیر هم شامل استفاده از گیاهانی با خاصیت دارویی مثل روغن نارگیل، بابونه، روغن زیتون، آلوئه ورا و… می باشد. 

ادامه مطلب: virtualdr.ir

مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

برچسب : درمان بواسیر,درمان سریع بواسیر,درمان قطعی بواسیر,درمان هموروئید, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 106 تاريخ : جمعه 16 اسفند 1398 ساعت: 17:45

برای درمان خونریزی بواسیر خونی نیاز به روش های اورژانسی درمان هموروئید است و توصیه می شود اگر با خونریزی شدید این عارضه مواجه شدید، از روش های درمان خانگی و دارویی استفاده نکنید و خیلی سریع به پزشک مراجعه کنید. چون بی توجهی به درمان این عارضه می تواند منجر به کم خونی شود.

بواسیر یکی از این بیماری ها است که آمار مبتلایان به آن در حدود نصف افراد جمعه تخمین زده می شود. بواسیر یا هموروئید دارای انواع گوناگونی است که بسته به محل قرارگیری و مدت زمانی که از شروع آن می گذرد، نوع آن متفاوت است.

اگر رگهای ملتهب و آسیب دیده در داخل مقعد قرار داشته باشند، هموروئید از نوع داخلی است اما زمانی که رگهای خونی اطراف مقعد دچار این آسیب شوند بواسیر خارجی است. به دلیل حساسیت ناحیه مقعد هموروئید خارجی می تواند باعث درد، خارش و سوزش زیادی برای فرد مبتلا شود.

یکی دیگر از انواع این بیماری، بواسیر خونی است که در این حالت به علت ایجاد خونریزی زیاد بدن تحت تاثیر قرار می گیرد و ممکن است فرد دچار ضعف و بی حالی شود. هموروئید خونی یکی از انواع این عارضه است که باید به سرعت درمان شود تا خطری سلامتی فرد را تهدید نکند.

بواسیر خونی هم در نوع داخلی و هم در نوع خارجی می تواند ایجاد شود. اگر هموروئید داخلی دچار خونریزی شود، خونریزی داخلی است و فرد بیمار کمتر علائم را احساس می کند. اما همانطور که در بالا اشاره کردیم، هموروئید خارجی علائم شدیدتری ایجاد می کند که خونریزی هم شامل آن است.

از دلایلی که باعث خونریزی هموروئید می شود می توان به خشکی مدفوع و تحریک بیش از حد رگهای ناحیه مقعد اشاره کرد. مهمترین علائم هموروئید خونی شامل موارد زیر است:

  • ترشحات مخاطی همراه مدفوع
  • مشاهده خون روی مدفوع یا بعد از اجابت مزاج روی دستمال یا توالت که شدت آن می تواند تغییر کند
  • احساس درد زیاد در ناحیه مقعد
  • احساس دفع نشدن کامل مدفوع
  • توده دردناک در اطراف مقعد
  • سوزش و خارش مقعد

در نظر داشته باشید که مشاهده این علائم به معنی ابتلا به هموروئید نیست و سایر عارضه های نشیمنگاهی هم می توانند چنین علائمی داشته باشند، بنابراین مراجعه به پزشک برای تشخیص بیماری تان امری ضروری است. یکی دیگر از بیماری هایی که می تواند علائمی مشابه بواسیر خونی ایجاد کند، سرطان روده است. البته احتمال ابتلا به آن بسیار پایین تر از هموروئید است، بنابراین نیازی نیست با دیدن چنین علائمی دستپاچه و نگران شوید.

ادامه در: صراط نیوز

 

مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

برچسب : درمان بواسیر خونی,درمان هموروئید خونی,درمان خونریزی بواسیر, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 89 تاريخ : جمعه 16 اسفند 1398 ساعت: 17:40

یکی از بیماری هایی که تعداد مبتلایان به آن رو به افزایش است، عارضه های نشیمنگاهی هستند. اینگونه بیماری ها که در بخش انتهایی روده و داخل کانال مقعد بوجود می آیند، باعث ایجاد خجالت و ترس در مبتلایان می شوند که همین امر مانع از مراجعه آنها به پزشک خواهد شد.

بواسیر یا هموروئید یکی از این عارضه هاست که با ایجاد التهاب و کشیدگی در رگ های دیواره مقعد، باعث بروز درد و ناراحتی برای فرد می شود. این بیماری معمولا با علائمی مثل احساس خارش و سوزش، درد هنگام دفع و یا نشستن، برآمدگی در داخل یا بیرون مقعد و در مواقعی خونریزی همراه است.

افراد اغلب با مشاهده خونریزی دچار دستپاچگی می شوند، چون با علائم بیماری های نشیمنگاهی آشنا نیستند و علت خونریزی را مشکلات دیگری تصور می کنند. شاید گاهی علت این خونریزی مشکلات دیگری از قبیل سرطان روده باشد ولی درصد ابتلا به هموروئید بیشتر از سایر بیماری ها است.

بنابراین هنگام رویارویی با این علائم حتما برای تشخیص دقیق به دکتر متخصص مراجعه کنید. پزشک با انجام معاینات ساده بیماری شما را تشخیص می دهد. اگر بواسیر از نوع داخلی باشد برای تشخیص آن نیاز به معاینات داخل مقعد و رکتوم است که با انجام کولونوسکوپی امکان پذیر است.

برای پیشگیری و درمان  هموروئید راه های مختلفی وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم. پیشگیری همیشه بهتر از درمان است، بنابراین رعایت نکات زیر به شما کمک می کند که از ابتلا به هموروئید مصون بمانید. همچنین اگر به این عارضه مبتلا شدید و بیماری شما در مراحل اولیه است، با کمک روش های خانگی و دارویی می توانید بیماری تان را درمان کنید و دیگر نیازی به عمل جراحی بواسیر یا هموروئید و گذراندن دوران نقاهت و مشکلات بعد از جراحی نیست.

رژیم غذایی دارای فیبر: اگر فیبر را در غذاهای روزانه خود قرار دهید، احتمال ابتلا به یبوست به شدت کاهش می یابد و همین تنظیم شدن حرکات روده ای به بهبود یا پیشگیری از بیماری کمک می کند. مصرف انواع حبوبات، سبزیجات، میوه ها و ملین ها به نرم شدن مدفوع و افزایش حجم آن کمک می کند.

ورزش و تحرک: بی تحرکی و نشستن طولانی یکی از عواملی است که احتمال ابتلا به بواسیر را افزایش می دهد. به همین دلیل ورزش و تحرک می تواند تاثیر زیادی در پیشگیری و درمان هموروئید داشته باشد. البته برای افراد مبتلا انجام ورزش های سبک توصیه می شود.

کمپرس سرد: اگر به این بیماری مبتلا هستید و به دنبال راهی برای کاهش درد و التهاب آن می باشید، کمپرس سرد بهترین و در دسترس ترین گزینه است.

نوشیدن آب و مایعات زیاد: اگر روزانه هشت لیوان آب بنوشیم می توانیم از ابتلا به بیماری های زیادی پیشگیری کنیم که بیماری های نشیمنگاهی هم جزء آنهاست.

زور زدن ممنوع: به هیچ عنوان هنگام دفع مدفوع زور نزنید. این کار فشار زیادی به رگ های ناحیه مقعد وارد می کند و باعث بیرون زدن بالشتک های بواسیری می شود.

اگر بعد از یک هفته رعایت کردن موارد بالا بیماری شما بهبود پیدا نکرد و علائم آن کاهش نیافت، باید برای درمان قطعی و جدی اقدام کنید. پزشک در چنین مواردی بعد از انجام بررسی های لازم و با توجه به شرایط بیماری، بهترین روش درمان را پیشنهاد می دهد. 

منبع: https://www.parsine.com/fa/news/603645/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AF

مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

برچسب : درمان هموروئید با جراحی,جراحی بواسیر,عمل بواسیر, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 95 تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1398 ساعت: 19:10

یبوست و خشکی مدفوع، بی تحرکی و نشستن به مدت طولانی، سابقه خانوادگی، بلند کردن اجسام سنگین، بارداری و زایمان در خانم ها از دلایل ایجاد هموروئید به شمار می رود. شاید تصور کنید فقط افراد مسن درگیر این عارضه می شوند و احتمال بروز آن در سنین پایین تر وجود ندارد. این یک تصور کاملا اشتباه است، چون هموروئید می تواند تمام گروه های سنی و حتی کودکان را درگیر کند. علائمی که هموروئید ایجاد می کند در هر فردی متفاوت است و می تواند تغییر کند. بواسیر دارای انواع گوناگونی است که هر یک از آنها علائم خاص خودش را دارد و حتی در مواردی این بیماری بدون نشانه است. در اینجا سعی داریم انواع مختلف هموروئید و علائمی که ممکن است ایجاد کنند را بررسی کنیم: بواسیر داخلی: این عارضه در بخش انتهایی روده و داخل رکتوم مشاهده می شود و بیشترین نشانه آن خونریزی هنگام دفع است. حرکات روده ای با تحریک رگهای آسیب دیده و متورم داخل مقعد، باعث ایجاد خونریزی و گاهی درد می شوند. همچنین هموروئید داخلی دارای چهار درجه متفاوت است. در درجه ۱ و ۲ پرولاپس هموروئید قابل رفع خود به خود است، اما در نوع ۳ و ۴ نیاز به اقدامات پزشکی و درمانی برای رفع پرولاپس می باشد. بواسیر خارجی: این نوع هموروئید در پوست اطراف مقعد بوجود می آید که به دلیل حساسیت این ناحیه، بروز علائمی مثل درد، خارش و خونریزی در این نوع بواسیر شدیدتر است.

واسیر ترومبوزه: هموروئید زمانی ترومبوزه می شود که یک لخته خون در آن ایجاد شود. در واقع برآمدگی بواسیر می تواند در عرض چند ساعت کبود و دردناک شود. با توجه به اینکه بعضی از علائم در بیماریهای نشیمنگاهی مشترکند، برای تشخیص بیماری خود باید حتما به دکتر متخصص مراجعه کنید. علاوه بر این مشاهده خونریزی و یا احساس درد در ناحیه مقعد، همیشه نشانه ابتلا به بواسیر یا سایر بیماریهای نشیمنگاهی نیست و می تواند دلایل جدی تری داشته باشد. بواسیر خارجی با معاینه ساده و به راحتی تشخیص داده می شود، اما ممکن است تشخیص هموروئید خارجی نیاز به معاینه کانال مقعد بوسیله آنوسکوپی یا کولونوسکوپی داشته باشد.

منبع: http://saten.ir/186652/%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9-%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-%d9%88-%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85/
 

مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

برچسب : درمان سریع بواسیر,درمان بواسیر بدون جراحی,درمان سریع هموروئید, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 108 تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1398 ساعت: 19:07

درمان بواسیر با لیزر یک روش بدون درد و خونریزی و سرپایی است که نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارد. در حین جراحی به دلیل انعقاد خون، هموروئید به راحتی دیده می‌شود و همین امر خطر آسیب دیدگی بافت اطراف بیماری را به حداقل می رساند. به همین دلیل در این روش عوارضی مانند بی اختیاری مدفوع و گاز وجود ندارد. لیزر مناسب ترین روش برای درمان قطعی بواسیر شناخته شده است.

درمان هموروئید با لیزر چه مزایایی دارد؟

  • آسیب کمتری به بافت اطراف هموروئید می‌رسد
  • در جراحی بواسیر با لیزر نیازی به همراه ندارید  
  • در این روش، خونریزی و درد بسیار کم است
  • درمان بواسیر در این روش تضمین شده می‌باشد
  • درصد موفقیت لیزر بیشتر و احتمال عود آن پایین تر است
  • زخم ناشی از عمل لیزر به سرعت ترمیم می‌شود.  
  • در این روش بیمار را بیهوش نمی کنند، بلکه محل مورد نظر را بی حس می‌کنند

پرداخت هزینه لیزر هموروئید توسط بیمه
جراحی هموروئید با لیزر تحت پوشش همه بیمه‌ها نمی باشد، زیرا معمولا درمان‌های سرپایی، بدون بستری و بدون بیهوشی کمتر از 6 ساعت تحت پوشش بیمه نمی باشند. اما بعضی از بیمه‌های تکمیلی، هزینه جراحی بواسیر با لیزر را تقبل می‌نمایند. جهت اطمینان بهتر است موضوع را از طریق بیمه تکمیلی مربوطه پیگیری کنید.
هزینه جراحی و لیزر بواسیر
پس از تحقیق از چندین مرکز درمانی و مشخص شدن حدود قیمت که بطور مثال هزینه جراحی بواسیر یا هموروئید با لیزر در درمان کلینیک تفاوت چندانی با روشهای جراحی سنتی ندارد. هزینه‌های عمل سنتی شامل آیتم‌های زیادی است که بخشی از آنها تحت پوشش بیمه بوده و مابقی آزاد می‌باشد. علاوه بر هزینه‌هایی که بیمه به بیمارستان می‌پردازد، بیمار هم باید مبلغی را به عنوان ما به التفاوت بیمه و آزاد پرداخت کند.
منظور از هزینه فقط جنبه مادی نیست و موارد دیگری هم هستند که باید به آنها توجه شود. این موارد عبارتند از:

●    در روش جراحی بواسیر با لیزر در وقت و زمان صرفه جویی می‌شود، در صورتی که در جراحی‌های سنتی اینطور نیست. از آزمایشات اولیه گرفته تا بستری شدن و عمل کردن و استراحت‌های بعد از عمل، همگی برای بیمار زمانبر هستند.

●    تا قبل از معاینه بیمار توسط پزشک، نمی توان مشکل فرد را تشخیص داد و هزینه‌های درمان را مشخص کرد. زیرا بیماری ممکن است برای هر فرد، علائم متفاوتی داشته باشد. که نوع درمان و هزینه‌های آن هم قطعا متفاوت خواهد بود.  
●    درد و خونریزی در جراحی بواسیر با لیزر خیلی کمتر از جراحی سنتی است.
●    در جراحی هموروئید با لیزر، نیازی به بیهوشی نیست. در صورتی که در عمل‌های سنتی بیمار باید حتما بیهوش شود که این بیهوشی، عوارض خاص خود را دارد.  

عوارض جراحی بواسیر به روش سنتی
در روش جراحی بواسیر به روش سنتی، بیمار تحت بیهوشی عمومی و یا بی حسی کمری، مورد معالجه قرار می‌گیرد که عوارض زیادی به همراه دارد. مثلا خونریزی شدید که کنترل آن برای جراح مشکل است. و در بعضی موارد نیاز به بیهوشی و عمل مجدد دارد.
درد بعد از عمل، بسیار طاقت فرسا است. در بعضی موارد هم بعد از عمل، نیاز به تامپون وجود دارد و درد خارج کردن تامپون هم بسیار طاقت فرساست.
با این وجود گاهی اوقات تنها راه درمان هموروئید، عمل جراحی است. زیرا توده بسیار بزرگ و گاهی آنقدر دردناک است که چاره ای جز عمل جراحی ندارد.
لازم به ذکر است که بیماران دارای هموروئیدهای درجه 2 و خونریزی دهنده را نمی توان با عمل جراحی سنتی، درمان کرد.

بعد از عمل سنتی هموروئید چکار باید کرد؟

    ●    خوردن مایعات فراوان، رژیم غذایی پر فیبر، میوه جات خام، شیر، سوپ
    ●    سعی کنید از توالت فرنگی کم تر استفاده کنید
    ●    هنگام احساس مدفوع، فوری به دستشویی بروید و آن را حبس نکنید
    ●    تا دو هفته بعد از عمل، با هر بار دستشویی رفتن، ابتدا با آب ولرم خود را شسته سپس به مدت 10 الی 20 دقیقه داخل لگن آب گرم بنشینید و سپس محل را خشک کنید.این کار باعث کاهش درد و تورم می‌شود.

    ●    اگر 2 الی 3 هفته بعد از عمل، هنگام دفع مدفوع خونریزی داشتید، نگران نباشید. طبیعی است و کم کم از بین می‌رود. ولی اگر این خونریزی شدید بود و ادامه داشت، حتما به پزشک مراجعه کنید.
    ●    برای کاهش درد و خونریزی، 5 الی 10 روز اول بعد از جراحی، به پهلو بنشینید و به پهلو بخوابید.
    ●    در محل‌های مرطوب و سفت ننشینید.
    ●    به مدت طولانی رانندگی نکنید.
    ●    پیاده روی کنید.
    ●    از زور زدن، هنگام دفع مدفوع خودداری کنید.

    منبع

    مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
    ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

    برچسب : درمان بواسیر با لیزر, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 82 تاريخ : پنجشنبه 1 اسفند 1398 ساعت: 13:07

    ابتلا به بیماری معمولا ترس و نگرانی ایجاد می کند و فرد مبتلا در چنین شرایطی به سختی می تواند برای انتخاب نوع درمان تصمیم گیری کند. انتخاب دکتر متخصص و با تجربه قطعاً در روند درمان بیماری نقش بسزایی دارد و بیمار راحت تر می تواند به تشخیص و نظر پزشک اطمینان کند

    بواسیر یا هموروئید یکی از رایج ترین عارضه های مقعدی است که حدودا 50% مردم جهان حداقل یکبار در زندگی خود به آن دچار می شوند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این بخش نشانه ها، دلایل و انواع روش های درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر و جراحی را بررسی کنیم و از این طریق اطلاعات جامعی از این بیماری را در اختیار بیماران قرار دهیم:

    منبع: سایت شما نیوز

    هموروئید در واقع رگ های ملتهب رکتوم تحتانی و اطراف ناحیه مقعد هستند که وظیفه خونرسانی به این ناحیه را به عهده دارند. زمانیکه این عروق تحت فشار قرار بگیرند و دچار آسیب شوند، فرد به بواسیر مبتلا شده است. بواسیر باعث ایجاد بالشتک ها و برآمدگی هایی در داخل یا خارج مقعد می شود که در زمان ایجاد فشار، دچار خونریزی می شوند.

    معمولا هموروئید داخلی بدون علائم است و نشانه بارز آن خونریزی در هنگام حرکات روده ای است. احساس درد زیاد به خصوص در زمان نشستن، خارش و سوزش، بیرون زدگی در اطراف مقعد و خونریزی هنگام دفع مدفوع، در بواسیر خارجی بیشتر مشاهده می شود و این نوع هموروئید برای بیمار آزاردهنده تر است.

     اگر این علائم را مشاهده کردید دستپاچه نشوید و در اولین فرصت به دکتر متخصص مراجعه کنید. بیماری شما با توضیح دادن شرایط و علائم و یک معاینه فیزیکی ساده به راحتی تشخیص داده می شود و نیازی به نگرانی و ترس از مراجعه به پزشک نیست.

    اگر به نوع داخلی هموروئید مبتلا شده باشید و پزشک با معاینه قادر به تشخیص بیماری شما نباشد، از روش های کولونوسکوپی و آنوسکوپی برای مشاهده رکتوم و مقعد استفاده می شود.

    انواع روش های درمان بواسیر

    روش استاپلر: معمولا برای بواسیر پرولاپس درجه 3 و 4 انجام می شود. در این روش با استفاده از دستگاهی شبیه منگنه، هموروئید پرولاپس شده را به داخل مقعد باز می گردانند و سپس زائده های اضافی را قطع می کنند. روش استاپلر معمولا خونریزی، احتمال عفونت، اسپاسم عضلات مقعد و بی اختیاری مدفوع را به دنبال دارد.

    هموروئیدکتومی باز: این جراحی به عنوان یک روش درمان تهاجمی به حساب می آید که جراح طی آن بافت بواسیر را بطور کامل بر میدارد. هموروئیدکتومی تحت بیهوشی کامل انجام می شود و بهترین راه برای درمان هموروئیدهای پیشرفته می باشد. لازم به ذکر است که اگر احتمال عفونت وجود نداشته باشد، برش ایجاد شده در این روش، باز رها می شود تا خود به خود ترمیم شود.

    هموروئیدکتومی بسته: در این روش هم کاملا مشابه هموروئیدکتومی باز، بافت بواسیری برداشته می شود. با این تفاوت که این بار برش ایجاد شده با بخیه ترمیم می شود. روش هموروئیدکتومی عوارضی مثل درد زیاد بعد از جراحی و ایجاد مشکل در دفع ادرار را به دنبال دارد.

    رابربند: این روش هم برای هموروئید داخلی کاربرد دارد و در آن با بستن کش لاستیکی به دور زائده بواسیری، جریان خونرسانی به آن را قطع کرده و پس از یک هفته زائده کامل از بین می رود.

    درمان با لیزر:  عمل جراحی بواسیر با لیزر در کمتر از یک ساعت و بصورت سرپایی در کلینیک انجام می شود. لیزر روشی نوین است که به دلیل مزایای فراوان، به عنوان بهترین روش درمان شناخته می شود. برای هموروئید درجه 1 و 2 که دچار پرولاپس نشده اند، از روش مادون قرمز و از لیزر co2 برای هموروئید درجه 3 و 4 استفاده می کنند.

    • جراحی با لیزر بدون نیاز به بستری انجام می شود
    • درمان هموروئید با لیزر هیچگونه عوارضی را به دنبال ندارد
    • لیزر بدون ایجاد درد و خونریزی انجام می شود و به همین دلیل دقت پزشک را هنگام جراحی بالا می برد.
    • بافت اطراف بواسیر در این روش دچار آسیب دیدگی نمی شود
    • احتمال بازگشت بیماری در روش لیزر نزدیک به صفر است
    مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی...
    ما را در سایت مجله دانستنیهای سلامتی و پزشکی دنبال می کنید

    برچسب : درمان بواسیر با لیزر,درمان هموروئید با لیزر,لیزر بواسیر,لیزر هموروئید, نویسنده : ghazal socialpanah بازدید : 105 تاريخ : پنجشنبه 1 اسفند 1398 ساعت: 12:54